Om du bor i Örebro eller närområdet och är i behov av magasinering eller förråd som privatperson eller företag så finns det lite olika alternativ att välja på. I huvudsak finns det två stora företag som sysslar med förrådsuthyrning i Örebro med omnejd som vi kommer att gå igenom här. 

Vi kommer att gå igenom var deras anläggningar finns, vilka storlekar som finns tillgängliga samt priserna för att hyra förråd i Örebro med omnejd.

(C) unsplash.com

Storemore i Örebro

Ett av de större företagen i Örebro som sysslar med magasinering och uthyrning av förråd till företag och privatpersoner är Storemore. Storemore erbjuder uthyrning av förråd centralt i Örebro stad och erbjuder 4 olika storlekar på sina förråd som du kan läsa mer om nedan. 

  • 2 Kvm – 390 kr/månad med plats för upp till 40 flyttlådor.
  • 4,5Kvm – 690 kr/månad med plats för upp till 80 flyttlådor eller ca 40 Kvm bostadsyta.
  • 9 Kvm – 1190 kr/månad med plats för 160 flyttlådor eller ca 70 Kvm bostadsyta.
  • 18 Kvm – 1990 kr/månad med plats för möbler som motsvarar ca 100-160 Kvm bostadsyta.

Alla förråd som Storemore erbjuder är klimatkontrollerad och de garanterar att förråden är torra och dammfria så du slipper oroa dig för att dina saker som inte är packade i kartonger ska bli smutsiga. 

Om du vill hyra ett förråd via Storemore så gör du det enkelt och smidig på deras hemsida. Du behöver bara fylla i dina uppgifter och sedan får du en bokningsbekräftelse via mail. Inom 24 timmar efter godkänd bokning får du tillträde till ditt förråd. 

Du får din hyresavi månadsvis till dina mail som du kan betala direkt via din internetbank. 

Örebro Budet

Ett annat företag som erbjuder förråd och magasinering i Örebro är Örebro Budet AB. Här kan du hyra förråd i storlekarna 2, 4 och 8 Kvm. Priserna ser du nedan. 

2 Kvm – 210 kr/månad. Lämpar sig bra för enstaka möbler.

4Kvm – 360 kr/månad. Rymmer möbler från ett normalt möblerat mindre rum.

6 Kvm – 540 kr/månad. Rymmer möbler och cirka 40 flyttlådor av normalstorlek. 

Örebro Budets anläggning ligger beläget på Nastagatan 2 en bit utanför Örebro Centrum. Så om man inte har tillgång till egen bil och släpvagn så kan det vara en fördel att hyra transportmedel för att frakta sina saker till förrådet. 

Alla lokaler som Örebro Budet tillhandahåller är försäkrade, klassade som högsta brandskydd och uppvärmda för att undvika skador på dina saker när det är kallt ute. När du magasinerar dina saker hos Örebro Budet så ingår även filtar och vissa packningsmaterial som skyddar och underlättar din förvaring. 

Om du vill hyra ett förråd i Örebro via Örebro Budet så kan du kontakta dem på tel: 019-611 20 50 eller via mail: info@orebrobudet.se. Deras öppettider är Måndag till fredag: 08:00 – 16:00.