Om du bor i Malmö eller Skåne och är i behov av att hyra ett förråd så finns det en hel del olika alternativ att välja på. Det finns ett stort antal företag som sysslar med uthyrning av förråd och oavsett var i staden eller länet du bor så är det inga konstigheter att hitta ett förråd i din närhet.

Beroende på vilken storlek du behöver på ditt förråd och var du bor så finns det olika alternativ till olika priser för dig att välja på. Här kommer vi att gå igenom de förråd som finns tillgängliga och ge dig en överblick på vad förråd kostar på ett ungefär samt var de ligger belägna.

Hyllie, Malmö

Om du bor i eller i närheten av stadsdelen Hyllie som ligger i västra Malmö så finns det förrådsanläggningar tillgängliga för uthyrning här.

Den största Förrådsanläggningen ligger centralt belägna i närheten av Emporia och IKEA. Det finns förråd i olika storlekar och prisklasser som passar de flesta.

Här kan du hyra förråd i storlekarna 1 m² – 18 m². Förråden är uppvärmda vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att dina saker ska skadas av kyla eller fukt som de annars kan göra i ett kallförråd.

Priserna på dessa förråd varierar beroende på storlek men ligger i spannet 399 kr – 1344 kr/månad. Du kan hyra ett förråd smidigt i Hyllie och får en egen kod till ditt förråd så att du kan komma åt det precis när du vill under anläggningens öppettider.

(C) unsplash.com

Centrala Malmö

I den centrala delen av staden, på Lundavägen finns det en stor förrådsanläggning med gott om förråd i olika storlekar och prisklasser. Denna förrådsanläggning är fördelaktig för dig som bor mitt i stan och kanske inte har tillgång till bil eftersom att det är gångavstånd till anläggningen från alla delar av centrum.

Här kan du hyra förråd i storlekarna 1m² – 21 m² och de ligger mellan 349 kr – 1549 kr/månad i pris. Precis som i Hyllie får du en egen kod till förrådet så att du kommer åt det när du vill under anläggningens öppettider.

Hyra förråd i övriga Skåne

Om du bor i Helsingborg eller Lund så kan du också hitta ett förråd att hyra enkelt. Det finns förrådsanläggningar i båda städerna som erbjuder ett varierat utbud av förrådsstorlekar i olika prisklasser.

I Helsingborg kan du hyra förråd i storlekarna 1,5 m² – 18 m² från 499 kr/månad. Om du bor i Lund så kan du hyra ett förråd i storlekarna 1,5 m² – 22 m². Priserna i Lund är något högre och börjar på cirka 700 kr/månad.

Både i Helsingborg och i Lund så ligger förrådsanläggningarna i bra anslutning till motorvägen vilket gör att de är lätt och smidigt att komma åt dem.